Debatt på Moldejazz:

– Det er absurd at du sitte tettpakket på fly, mens man på Color Line stadion bare kan slippe inn 200

Kjetil Aarseth fra Tikkio forteller at koronakrisen først brakte fram tårene. Men nå vil han slåss!

Ståda i bransjen: Debatt under Festivalakademiet på Moldejazz om bransjens Korona-utfordringer.. Fra venstre: Erik Valderhaug (Lydkjelleren i Ålesund), Petter Nilsen (Protect), Kjetil Aarseth (Tikkio), Staffan William-Olsson (gitarist og konsertarrangør) og Audun Vinger (journalist og ordstyrer).  Foto: Hogne Bø Pettersen

Kultur

Det var under en debatt på Festivalakademiet under Moldejazz onsdag at ordene fra lederen for billett- og arrangementsappen Tikkio falt. Under ledelse av journalist Audun Vinger samtalte han om koronasituasjonen med daglig leder i Lydkjelleren, Erik Valderhaug fra Ålesund, hvis firma i år kjører lyd på Moldejazz, Petter Nilsen fra sikkerhetsselskapet Protect og den svorske jazz-gitaristen Staffan William-Olson.