Stiftelsen Kjell Holm:

Prisdryss, stipender - og masseutsending av blomsterbuketter

Stiftelsen Kjell Holms Kulturpris for 2020 tildeles Astrid Overaa for sin årelange innsats for kulturen i Ålesund. For å toppe dette fikk også Teaterfabrikken en ekstraordinær koronapris. Totalt delte stiftelsen ut priser og stipender for mer en en halv millioner kroner.

Dobbel heder: Astrid Overaa mottok Stiftelsen Kjell Holms Kulturpris for 2020. Mens Teaterfabrikken, representert med Synnøve Hatlen, fikk stiftelsens ekstraordinære koronapris for rask omstilling da kulturlivet måtte stenge fysisk.   Foto: Pål Bakke

Kultur

Den 13. august hvert år markeres Stiftelsens dag. Mens det i fjor var jubileum og stortromme, ble det en annen profil på årets markering på dagen som også er Kjell Holms fødselsdag.