Live-filmer dikt:

Livet - et dikt på 3,2 kilometer

Lørdag framfører poeten Eirik Havnes et dikt på 3,2 kilometer og 40 minutt i Oslos gater. Med livemusikk og to filmteam på slep. Diktet handler om livet.

Filosoferer over livet, døden og kjærligheten: – Det er jo en balansegang å skulle snakke om sånne store spørsmål som dette og gjøre det med integritet, uten at det skal framstå som veslevoksent. Jeg er tross alt bare 30 år, sier poeten Eirik Havnes.   Foto: Magnus Skatvold

Jeg ønsker at alle som hører den teksten på ett eller annet tidspunkt skal kjenne en knyttneve i magen og bare, oi, det traff

Eirik Havnes
Kultur

– Dette er det sjukeste prosjektet jeg noen gang har vært med på. Vi skal streame et nytt dikt jeg har skrevet, kalt «Livet», mens det som skjer i diktet skjer rundt meg mens jeg går gjennom Oslo.