Stjernekamp-vinner Knut Marius Djupvik:

Slår til med storturné

Midt under koronatida med publikumsbegrensninger og et kulturliv på pause klinker Knut Marius Djupvik til med en turné med over 30 konserter over hele Sør-Norge.

Ut og møte fansen: En jublende vinner under finalen i Stjernekamp i oktober i fjor. Nå er Knut Marius Djupvik spillesugen og gleder stort seg til å møte fansen. 29. januar kommer han til Parken kulturhus, 30. januar til ID-huset i Brattvåg, 11. mars til Ørsta Kulturhus, 12. mars til Sykkylven Kulturhus og 17. april til Fosnavåg konserthus.   Foto: Julia Marie Naglestad, NRK

Kultur

– Nå skal jeg ut på en turné med en fantastisk gjeng, med egen musikk og nye låter på norsk. Vi har jobba med dette i lang tid, og vært utrolig spente, sier den populære vokalisten og låtskriveren fra Tomrefjord.