Teatret Vårt med premiere i Ålesund lørdag:

Ung jente forsvinner

En stor leteaksjon settes i gang når en ung jente blir funnet i en elv. Hva skjedde, og hvem var hun egentlig? Historiene er mange og ulike.

Premiere lørdag: Lørdag 30. januar er det premiere på ungdomsforestillinga «Habitat» i Arbeideren. Med skuespillerne Benedikte Karine Sandberg (f.v.), Amalie Ibsen Jensen, Lars Halvor Andreassen, Catharina Vu og Preben Lillebø Rongve. Ytterst t.v. regissør og manusforfatter Fredrik Longva.   Foto: Erik Birkeland/Teatret Vårt

Kultur

Angelina er borte, og når Tara mister sin eneste gode venninne, endrer tilværelsen hennes seg drastisk. De to hadde et hemmelig sted i skogen, og nå må Tara finne sin egen måte å leve på. Skaffe seg en ny tilværelse der ute, uavhengig av hva alle andre mener. Men der får hun ikke være i fred.