Hedvig Mollestad Trio til Sunnmøre:

Feirer 10-årsjubileum med nytt album og turné

Singelen «All flights cancelled» er allerede ute. 19. mars kommer albumet, og 25. mars kommer Hedvig Mollestad med trioen sin for å holde konsert i hjembyen. Dagen etter i Fosnavåg.

Ut på turné: Hedvig Mollestad Trio feirer 10 år med nytt album, «Ding, Doing. You´re Dead». 25. mars spiller de i Parken kulturhus, 26. mars i Fosnavåg konserthus. F.v. Ivar Loe Bjørnstad, Hedvig Mollestad Thomassen og Ellen Brekken.  Foto: Julia Marie Naglestad

Kultur

– Vi har fått booka oss en liten måned med konserter. Starter i jazzklubben på Gjøvik, og avslutter i Parken kulturhus, forteller gitaristen Hedvig Mollestad Thomassen, som gleder seg stort både til å komme ut og spille den nye musikken, og til å spille hjemme på Sunnmøre.