KEiiNO-Fred skled mot stup på Slogen

- Slapp med skrekken.

KEiiNO spilte inn musikkvideo på toppen av Slogen, 1564 meter over havet. Fjellturen gikk ikke helt som planlagt.   Foto: Screenshot fra musikkvideoen.

Kultur

– Vi fikk litt hastverk. Lyset begynte å forsvinne, og det bygget seg opp mørke skyer bak oss. På et tidspunkt tråkker jeg feil – det var helt utrolig glatt – og jeg sklir bakover og lander langflat på ryggen og slår bakhodet mot en stein. Så blir jeg borte, forteller Fred Buljo til VG.

Fred Buljo, Alexandra Rotan og Tom Hugo Hermansen befant seg da øverst på Slogen i Sunnmørsalpane.

Episoden skjedde i forbindelse med produksjonen av musikkvideoen til KEiiNO sitt bidrag til lørdagens MGP-finale, «Monument».

– Vi kjente hjertepumpen gå akkurat da, for å si det sånn! Fallet bakover var ille nok, men det var jo et stup rett ned i fjorden bak ham! sier Alexandra Rotan til VG.
MGP-Keiino spelte inn musikkvideo på Skåla

Keiino har spelt inn ny musikkvideo til MGP- favoritten "Monument" på blant anna Skåla.Kommentar

«Kan vi ikke egentlig flaut lite samisk?»

6. februar markeres Samefolkets dag. Da burde vi alle sammen kunne si «gratulerer med dagen» på samenes eget språk.


Fred Buljo fikk påvist hjernerystelse dagen etter. Ifølge avisa satte fallet sitt preg på hele teamet, som hadde gått i sju timer opp for å filme noen sekunders video på toppen av det spektakulære fjellet, med utsikt over Hjørundfjorden.

–Det gikk bra, og Norge er et vakkert, vilt land, men det ble en viktig påminnelse om å ha dyp respekt for naturen vår, sier Fred Buljo.

I tillegg til scener fra Slogen har musikkvideoen også med scener fra Skåla.


Sirène hyllar Rein Alexander under MGP-finalen laurdag:

– Blir stort å sjå han i finalen igjen

Onkel og Sirène-dirigent Torgeir Hauge gler seg til å vere med under finalen i Melodi Grand Prix – med direktesendt overføring frå hans eiga stove i Gursken. Der blir også fleire av medlemmane i damekoret Sirène med - som heiagjeng.Keiino dro på sin egen «71 grader nord»-ekspedisjon for å vise frem Norge fra nord til sør

Keiino la i høst ut på en tre uker lang, «71 grader nord»-aktig ekspedisjon for å filme musikkvideoen til Melodi Grand Prix-bidraget «Monument», og har en god grunn.