Til Sunnmøre med «Abrahams barn»:

Likere enn vi tror

«Abrahams barn» handler om hvor lik kultur og religion kristne, jøder og muslimer har. Det vekker tydeligvis noe i folk, mener skuespiller og forfatter Svein Tindberg. Når han kommer til Sunnmøre i april runder han 330 framføringer av monologen sin.

Monologens mester: Skuespiller og forfatter av «Abrahams barn», Svein Tindberg, har fått strålende anmeldelser for monologen sin. Over 100.000 har sett den to timer lange forestillingen på Det Norske Teatret. 17. april kommer han til Storfjord kulturhus, 18. april til Parken kulturhus, 19. april til Fosnavåg konserthus og 20. april til Sjøborg kulturhus.   Foto: Det Norske Teatret

Kultur

– Egentlig skulle den ha premiere på den minste scenen til Det Norske Teatret, rett etter 22. juli. 2011. Men etter hendelsene i regjeringskvartalet og på Utøya, mente teatret at dette var viktig stoff. Så ble den ble flyttet til Hovedscenen, forteller Tindberg.