Høstprogrammet til Teatret Vårt er klart:

En fantastisk historie

«Den uendelige historien» blir høstens satsing på Teatret Vårt i Ålesund. Forestillingen er basert på de kjente bøkene til Michael Ende.

Berømt historie: Til høsten setter Teatret Vårt opp «Den uendelige historien» i Ålesund. Her er teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag (f.v.), kunstnerisk leder for Teatret Vårt avdeling barn og unge i Ålesund, Vera Krohn Svaleng og skuespiller Sigrid Alnæs på torsdagens presentasjon i Molde.   Foto: Tingh

Kultur

I «Den uendelige historien», som mange også kjenner fra 80-tallsfilmen med samme navn, møter vi Bastian, som finner en mystisk bokhandel på vei hjem fra skolen. Her finner han også ei bok som byr på den fantastiske verdenen Fantasia, som holder på å forsvinne. Eventyrhelten Atreju møter rare figurer og skumle vesener når han legger ut på en reise for å finne ut hva som skjer.