Jubler for kunstnerisk samarbeid:

– Barna skal få være med på å skape noe magisk

Avtalen er i boks. Nå skal en koordinator ansettes. Snart skal elever i grunnskolen i Ålesund få lære av profesjonelle kunstnere i Verkstad Da Vinci.

Jubel: Torsdag sist uke var det stor jubel da samarbeidsavtalen om Verkstad Da Vinci ble signert. Fra venstre: Kultursjef Oskar Skulstad, Merete Wiig og Linda R. Grimstad frå Sparebanken Møre, Lin Marie Norberg Jacobsen, rådgiver for profesjonell kultur, og Karin Augusta Nogva, styreleder i Aggregat kunstnerfellesskap.  Foto: Staale Wattø

Kultur

– Det er et skrikende behov for å øke kompetansen innenfor de estetiske faga. Da Vinci-rommet blir et klasserom hvor profesjonelle kunstnere møter elever og lærere, forteller Lin Marie Norberg Jacobsen, rådgiver for profesjonell kultur i Ålesund kommune.