Teatret Vårt med presentasjon av høstens program:

Samlet teaterkreftene i Ålesund

Nye teaterstykker, teaterfestival og gjensyn med en publikumsfavoritt. Det blir mye å glede seg til for teaterinteresserte i Ålesund i tida som kommer.

Nesten tilbake til normalen: Ålesund får besøk av mange teaterforestillinger både for små og store denne høsten. Kunstnerisk leder for Teatret Vårt avdeling barn og unge i Ålesund, Vera Krohn Svaleng stående t.v., formidlingsleder på Teatret Vårt, Marianne Myrbostad t.h.   Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Kultur

– Det har vært et rart år, der vi ikke har fått gått på så mange arrangementer som vi gjerne ville. Så nå ser vi fram til teaterhøsten. Og Teatret Vårt leverer på øverste hylle, sa nestleder i Ålesund Teaterforening Torill Andersen Leganger, da hun ønsket velkommen til presentasjon og snakk om forestillingene på Arbeideren tirsdag kveld.