For noen tiår siden: Putti Plutti Pott anno 1993:

Rødt, kvitt og godt!

Dette er det ensemblet i Jugendteateret som spilte «Putti Plutti Pott og julenissens skjegg» i Arbeidern for 25 år siden – året var 1993.

Putti Plutti Pott anno 1993. foto: roger engvik 

For noen tiår siden

Bildet er fra sluttscenen og vi ser nissemor Astrid Overaa litt til høyre for midten, mens nissefar Arild Bjørnson står heilt til høyre. Det første gang Jugendteateret satte opp stykket i ny og fullverdig versjon – og det ble en kjempesuksess.

I 1991 hadde Jugendteateret satt opp «Reisen til julestjernen», men i 1992 fikk Astrid Overaa og Arild Bjørnson tillatelse fra Per Asplin til å sette opp «Putti Plutti Pott» som første teatergruppe utenfor Oslo. Det var en nedkortet utgave, basert på en fjernsynsversjon som Arild hadde tatt opp. Det hjalp på at både han og Asplin var fra Tønsberg og kjente hverandre.