Og det er nettopp det de lever av - å gi folk god stemning. Om det så er bygdedans, countrymesse eller kirkekonsert. Trioen er allsidig som få.

– Det er nok en av våre sterke sider. Vi består av musikere med lang erfaring fra ulike felt, og har dermed stor bredde, mener vokalist og låtskriver Lillian Iversen.

Hva skjer? Sjekk kulturkalenderen på smp.no

For selv om gruppa ikke kom sammen før i 2011, kan de by på både country, rock, pop og gammelpop.

Gitarist Kåre Synnes har bakgrunn innen musikkverden helt siden 60-tallet, mens Arild Kvenseth på steelgitar har vært med å spilt i en rekke band, deriblant countrybandet Vassendgutane.

Selger i Kina

Trioen har foreløpig gitt ut én singel med navn «Just A Call». Den handler om avstandsforelskelse og følelser.

Iblant annet Kina har den slått svært godt an, med over 10.000 solgte eksemplarer. Men noe klart mål med musikken har trioen likevel ikke.

– Vi spiller og synger for å glede oss selv og andre, og fordi vi ønsker å leve av det, sier Iversen.

Gjør som flere enn 21.000 andre - lik smp.no på Facebook

Å vokse ved å hente inn flere musikere kan de heller ikke tenke seg: – Det har seg sånn at jo flere man er, jo flere problemer oppstår. Vi trives veldig godt sammen vi tre, forteller Kåre Synnes som står for gitar- og elgitarspillingen i gruppa.

Lokaldans

Framover har gruppa mye på tapetet. Påskeaften byr de opp til skikkelig dans på Kulå i Valldalen.

I løpet av samme måned skal de også til Geiranger for å spille, samt arrangere en lokaldans på Vigra, hvor to av trioens medlemmer er oppvokst.

– Vi håper også veldig på å få til en kirkekonsert på Vigra til høsten, à la den vi hadde i Volsdalen kirke i fjor. Det ble et skikkelig vellykket prosjekt, der vi sang og spilte 10–12 countrysalmer. Der fikk vi til og med med oss presten på spillingen, mimrer Synnes.

På Scena får vi høre den utgitte singelen «Just A Call», samt «Hold Me When I Cry» og «If You Go».

<strong>allsidige:</strong> Lillian Iversen Trio består av Kåre Synnes (t.v), Lillian Iversen (begge fra Vigra) og Arild Kvenseth (fra Sykkylven). De tre har alle lang fartstid fra ulike sjangre innen musikkbransjen og beskriver derfor seg selv som allsidige. I dag spiller de konsert på Scena på smp.no og sørger for skikkelig helgestemning.