Kjempehorn til Flø

Magne Furuholmen blåser i gang årets kunstfestival på Flø. Det gjør han med et spesialskrevet verk framført på kjempestore mobile horn.

  Foto: Geir S. Hjetland

Kultur

– Årets kunstfestival åpner med en solid utblåsning. Det skjer når Magne Furuholmen framfører det spesialskrevne verket på hornet Desibel. Verket er basert på lydopptak fra Kleven Verft og lyder fra Flø-bygda, opplyser Hugo Opdal i en pressemelding. Mannen bak Studio Opdal, og kunstfestivalen Go With the Flø, omtaler hornet Desibel som verdens største mobile horn.

Høy lyd blir ikke det eneste folk som kommer til Flø søndag 24. juni får oppleve.

Til årets Go With the Flø har arrangøren fått tak i det Berlin-baserte søskenparet Nils og Sven Voelker. De inntar den gamle skolebygninga med en hyllest til lys og luft ispedd en dose science fiction.

Den britiske Robyn Hitchcock kommer for å holde intimkonsert i forsamlingshuset på Flø. På scena får han selskap av musikerne Magne Furuholmen, Anne Lise Frøkendal og Frode Strømstad fra musikkgruppa I was a King.

Nytt av året er en egen utstillingsdel med verk valgt ut av Paul Stolper, Magne Furuholmen og Håvard Vikhagen. Frist er satt til 31. mai for innsending av digital portefølje til Go With the Flø New Talents.