Ine Hoem vant Musikkprisen 2014

Kåret under superfinalen på Giske i formiddag.

En glad Ine Hoem med beviset på at hun har sikret seg plateinnspilling og konsertjobb.  

Kultur

Med låten «When We Collide» vant vokalisten og låtskriveren Ine Hoem Musikkprisen 2014.

– En artist som allerede har kommet langt, og utvikla seg til en artist med stort særpreg og egenart. En artist med sterke låter og et bevisst forhold til sjanger og sin egen musikk, sier juryleder Terje Erstad.

Lena Nymark og bandet Fight! var de andre superfinalistene. Premien er plateinnspilling i Ocean Sound Recordings, samt egen konsert under Jugendfest.

Følg smp.no på Facebook

– Glad og overraska

Ine Hoem er oppvokst i Oslo, men har stor slekt på Fræna.

– Takk for at jeg fikk komme så langt. Nå er jeg utrolig glad og overraska. Nå har jeg et lite problem, jeg har nemlig holdt en konkurranse for å få folk til å stemme på meg, og lovt bort en stuekonsert til de som har stemt. Men jeg får finne en løsning på det, sa den glade vinneren.

Deretter spilte hun sin egen låt en gang til for de frammøtte i Ocean Sound Recordings på Giske. 

Hva skjer? Sjekk kulturkalenderen på smp.no

Publikumsstemmer og jury

Musikkprisen er den største konkurransen for artister i Møre og Romsdal, og er et samarbeid mellom Sunnmørsposten, Amfi Moa, Sparebanken Møre, Ocean Sound Recordings og Momentium.


Superfinalistene er klare

Fra 50–60 bidrag, står nå tre finalister igjen i konkurransen Musikkprisen.

Vinneren er kåret av publikum, og en fagjury som består av: Musikkjournalist Asbjørn Slettemark, musikksjef NRK P13, Kristin Winsents, direktør i Music Norway Kathrine S. Finnskog, Renate Havnen Amfi Moa, Linda Rafteseth Grimstad, Sparebanken Møre, Eirik Meling, journalist Sunnmørsposten og juryformann Terje Erstad.