En superhelt for de minste

5

Bamse - tyvenes by

Svensk tegnefilm

Christian Ryltenius

1 time 5 min.

Film

Tegneseriene om Bamse var blant mine favoritter som liten. Det er noe trygt og koselig med Rune Andréasson sin myke strek, og historiene er fine, hvor moral-spørsmål ofte står sentralt  Bamse er sterk, snill og modig og han gjør gode ting for andre. Dette gjenspeiles også  i dette som er den første spillefilmen om Bamse som settes opp på kino.

I handlingen blir Bamses bestemor, som lager dunderhonningen, kidnappet av Reinart Rev, som har ondskapsfulle planer,  Uten dunderhonning trenger Bamse all den hjelpen han kan få av venner for å finne bestemor og beseire skurkene. 

Filmen er spennende for de små, krydret med fin humor,  Det er også hyggelige gjensyn med Skallmann, Lille Hopp, Nalle-Maja, husmusa, katten Janson og selvsagt den svarte ulven. Animasjonene er godt uført, i sterke farger,men et lite aber er at noen steder vil man se at det er gjort på datamaskin og ikke for hånd.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Film