Mandag starter Sikt-konferansen i Ålesund i regi av Kronprinsen. Musiker Tellef Raabe står på deltakerlisten.

- I utgangspunktet skulle jeg dit for å fremføre noen låter, men så var jeg så heldig å bli spurt om å delta på selve konferansen også, forteller han.

- Akkurat nå jobber jeg med et spennende forskningsprosjekt om meningsdanning og sosiale medier. Jeg er spesielt interessert i å få innsyn i hvordan den norske bransjen ligger an på teknologi, strategier knyttet til framtida og kunnskapsutvikling. Å høre tankene til alle de andre deltakerne gleder jeg meg veldig til, hevder han og legger til at han tror han kommer til å lære mye.

Utveksling av ideer

Sikt-konferansen er årlig og blir arrangert i ulike byer hvert år. Her møtes unge ledere i alderen 20-40 år for å lære, tenke høyt, utveksle ideer og inspirere hverandre.

Alt fra politikere til advokater

Andre som står på deltakerlisten fra Sunnmøre er Øystein Tveit (ålesundspolitiker), Vegard Sjåstad, Trine Ask Henriksen,  Robert Nerhus, Oda Ellingsen, Monika Persson, Martha Kvalsvik, Maria Ervik Løvold, Magne Rasmussen, Lilian Thomas, Lars Magne Haram, Kjersti Kjos Longva, Hanne Solem, Christian Remøy, Anne May Slinning og Anne Hestflått.

Fullstendig deltakerlisten finnes på arrangørens hjemmeside.