• Nyheter
  • Næringsliv
  • Sport
  • Kultur
  • Meninger
  • E-avis
  • Folk
  • Søk i dødsannonser

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

For noen tiår siden →

Nytt silda mens vi har den – men varier rettene

«Storsilda er kommet! Det betyr en avveksling i middagsmaten i hver eneste heim i byen og på bygdene».

foto
Hoppende glade! I all hovedsak for inntektsmulighetene ei hank representerer, vil vi tro. Etter uker med sild til alle måltider tipper vi mimikken tar seg noe annerledes ut. Foto: Bjarne Skarbøvik
foto
Bjørn Halvorsen Journalist
Oppdatert: mandag 23. januar 2023 kl. 08:00
Publisert: mandag 23. januar 2023 kl. 08:00 Oppdatert: mandag 23. januar 2023 kl. 08:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Historie
  • Fisk
  • Silda
  • Oppskrift
  • Ålesund
  • Gartnerhallen
  • Kavli
  • Egg
  • Pepper
  • Poteter
  • Smør
  • Melk
  • Salt
  • Kavringen
  • Saus
  • Grønnsak
  • For noen tiår siden
Ansvarlig redaktør
Hanna Relling Berg
Nyhetsredaktør
Sindre Halkjelsvik
Kultur & Reportasjeredaktør
Kristin Knudsen
Politisk redaktør
Jan Erik Røsvik
Telefon
95 400 400
SMS/MMS
95 400 400
E-POST
redaksjon@smp.no
TIPS OSS
SMS/MMS
95 400 400
E-POST
tips@smp.no

Sunnmørsposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Sunnmørsposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Sunnmørsposten.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.