Roxette bød opp til stadionfest

Jugendfest har reklamert mye med at de gamle stjernene Roxette skulle til Ålesund. Lørdag fikk endelig fansen se legendene.
Musikk

Nøyaktig kvart over ni, lørdag kveld, entret Roxette storescenen på Color Line Stadion til full jubel. Ingen av de tidligere dagene har det vært så mye publikum så tidlig på kvelden som lørdag. Mange hadde møtt tidlig for å høre gamle slagere og mimre.

- Vi kom først og fremst på grunn av Roxette, forteller Thomas Wilhelmsen. Han håper det blir spilt gamle slagere, slik at gjengen kan mimre fra gamledager.

Se bildene: Artistene lørdag
Se bildene: Folkelivet lørdag

Stod og hylte

- Jeg blir liksom litt ung igjen når jeg hører på Roxette, ler han.

Gjengen bestående av Wilhelmsen, Marita Sandholt og Nils Jørgen Kvernberg har tro på en kveld med gamle låter og allsang.

Da Roxette entret scenen, var Color Line fylt opp og folk i alle aldre stod å hylte.

Publikum har bare lovord å dele ut når det gjelder årets arrangement i sin helhet.

- Det er utrolig god stemning, og jeg er imponert over hvordan de har laget til med de to scenene, forteller Ina Haagensen. Hun synes det blir en bra opplevelse med den gode lyden og alle lysshowene.

Kos og god stemning

- Jeg må innrømme at Avicii toppet alt, men jeg gleder meg også til å høre LidoLido senere i kveld. Roxette har jeg ikke hørt så mye om, men pappa vet hvem det er, ler hun.

- Det er deilig å gå rundt å ta inn stemningen og se på livet også. Det er flott at så mange deltar på Jugendfesten, mener hun.

God stemning finnes hvor enn du snur deg. En liten gjeng på tre satt behagelig på golvet og spiste og koste seg.

- Jeg kom først og fremst for å se Michael Paskalev. Han er min favoritt og jeg synes det var veldig fint å høre på. Likevel tror jeg det kan bli mye liv når Roxette spiller, sier Gunnhild Skaaven i forkant av konserten.

- Tatt seg opp

Både Skaaven, Arvid Sundli og Dagrunn Blindheim synes Jugendfesten virkelig har tatt seg opp fra tidligere år, og planene om å komme tilbake neste år er allerede i gang.

- Med den gode stemningen og alle de spennende artistene kunne vi virkelig tenke oss å komme tilbake, stråler Skaaven.