Løfter fram lokale artister

Ønsket om å gi lokale artister en scene å vise seg fram for et stort publikum. Det ligger bak konsertene som fra i dag av vises på smp.no.

Synger for deg Liv Håker og Ørjan Liavåg er først ut av artistene på smp.no. 

Musikk

– Først og fremst er de ukentlige Scena-konsertene en arena for lokale artister, men vi har også en åpning for å gi nasjonale navn denne sjansen til å presentere seg, sier kulturredaktør Kristin Knudsen.

Fredag legges den første Scena-konserten ut på smp.no klokka 12. Den framføres av sangartist Liv Håker og gitarist Ørjan Liavåg.


Scena: Liv Håker

Liv Håker er først ut med lunsjkonsert på Scena. På smp.no får du hver fredag fram til jul en ny konsert med lokale artister.


Følg smp.no på Facebook

Hver fredag før jul

I første omgang presenteres en minikonsert med ny artist hver fredag fram mot jul. Konsertene, som varer rundt et kvarter, og er tatt opp på forhånd ved lunsjtider i Sunnmørspostens lokale.

Hver konsert blir liggende på nett i en uke, slik at publikum kan opplevde den når det passer dem.

– Med ukentlig 200.000 unike brukere på smp.no, gir det hver artist muligheten til å nå et stort konsertpublikum, påpeker Kristin Knudsen.

Hva skjer? Sjekk kulturkalenderen på smp.no

Alle typer uttrykk

Kulturredaktøren presiserer at det slett ikke bare er musikk smp.no ønsker å formidle.

– Scena står klar for alle typer kulturelle uttrykk,- teater, diktlesning, dans eller hva det måtte være. For alle som ønsker å delta, er det bare å sende inn en kort presentasjon av seg selv og hvorfor de ønsker å opptre på Scena, sier kulturredaktøren.

Les flere kulturnyheter på smp.no