Det virket som AaFK2 skulle gå mot en svært viktig seier hjemme mot på Color Line stadion, men åtte minutter før slutt satte Benjamin Skulstad Sunde inn 3-3. Resultatet gjør at AaFK2 fortsatt har fem poeng opp til Spjelkavik, som har den siste sikre plassen i 3. divisjon.

Selvmål

-Det var dødsviktig å ta det poenget vi fikk. Vi har ikke vært fornøyd med en eneste uavgjortkamp i år, men akkurat denne kampen var ekstremt viktig å ikke tape, sier Spjelkavik-trener Frode Fagermo til smp.no.

Men det så ikke ut som det skulle bli poeng for hjemmelaget etter en svak første omgang. AaFK2 tok ledelsen etter åtte minutter etter et selvmål, men nesten 20 minutter ut i omgangen utlignet Lars Austnes. Han skrudde et frispark fra rundt 20 meter rett i mål. Tolv minutter senere headet Tero Mäntylä inn 2-1 etter et frispark, og tre minutter senere satte Sebastian Andreassen inn 3-1 etter rot i gjestenes forsvar.

Må ta lærdom

Ti minutter ut i andre omgang reduserte Markus Kampenes til 3-2 med et skudd fra rundt sju-åtte meter, og etter det bølget kampen mye fram og tilbake. Utligningen kom som nevnt tidligere åtte minutter før slutt. Det var tungt å svelge for AaFK2-trener Remi Natvik.

- Jeg synes vi spiller mye bra fotball, men vi blir tatt på det vi visste Spjelkavik var gode på. Vi sa det både før kampen og i pause, der vi var klare på hva de kunne ta oss på, men likevel så skjer det. Det går kanskje på litt erfaring på noen av spillerne, men de må ta lærdom av det. Det å lage unødvendige frispark på egen banehalvdel, det blir du straffet for på dette nivået, sier Natvik.

Fagermo mener Spjelkavik hadde fortjent å vinne kampen.

-Hvis man ser bort fra hva vi gjorde før pause, så viser vi hva som bor i dette Vika-laget. Jeg mener vi fortjent å vinne, for vi hadde flere store sjanser, blant annet et skudd som gikk på innsiden av stolpen og ut.