Etter at trenerne og Sunnmørsposten har valgt ut 27 kandidater, blant dem ni som allerede er garantert en plass på laget,  er det nå opp til leserne å stemme fram sin favoritt som skal få møte Eliteserie-stjernene til AaFK i en veldedighetskamp til inntekt for TV-aksjonen 10. oktober.Den første duellen går mellom Voldas Runar Løvold og Emblems Steven Fellows. Totalt skal det være ni dueller i dagene framover.

Stem på din favoritt i feltet til høyre for artikkelenRunar Løvold  ble oppflasket i Åheim. Han har vært innom både Skarbøvik og Åram/VanKam, men har de siste årene spilt for Volda. Lenge var 25-åringen midtbanespiller, men etter en skade for to år siden ble han omskolert til midtstopper. Det har slått svært positivt ut. I år har Løvold vært kaptein og en av bærebjelkene til Volda i 4. divisjon. Til vanlig er Løvold økonomiansvarlig i Volda Fotball.Steven Fellows' moderklubb er Emblem IL. Turen gikk etter hvert videre til AaFKs aldersbestemte lag, mens han etter hvert ble en viktig brikke for Herd da klubben var i 2. divisjon. Etter hvert endte Steven opp som student i USA, men han er nå tilbake i Norge og Emblem i 4. divisjon. 25 år gamle Steven er ansatt som daglig leder i Emblem Idrettslag.

Duellen mellom Runar Løvold og Steven Fellows om en plass på Folkets lag vil vare fra klokken 08:00 til 23:59 torsdag 21. september. Vinneren av duellen vil bli offentliggjort påfølgende dag når neste duell presenteres.Det er kun mulig å stemme en gang per duell.

DETTE ER FOLKETS LAG HITTIL:NAVN: Sondre SkulstadALDER: 27POSISJON: MidtstopperKLUBB: Spjelkavik

* Sondre Skulstad er en ekte Vika-gutt. Han har spilt for Spjelkavik hele livet og er lagets naturlige kaptein. Sondre er en kompromissløs midtstopper som går foran i krigen.NAVN: Knut-Idar DalhusALDER: 20POSISJON: MidtbanespillerKlubb: Spjelkavik

* Knut-Idar Dalhus har virkelig tatt steg hos Spjelkavik de siste årene. Han er opprinnelig Spjelkavik-spiller, men forsøkte lykken hos AaFK i aldersbestemte klasser. Nå er "Knuti" tilbake i Spjelkavik og en meget sentral brikke på midtbanen.NAVN: Jonas IngebrigtsenALDER: 25POSISJON: ForsvarsspillerKLUBB: Herd

* Jonas Ingebrigtsen er en ekte Herd-gutt. Han slo gjennom som høyreback i 2. divisjon for klubben og ble deretter hentet til Hødd der han fikk med seg en rekke kamper fra 2012-2015. Men Jonas ville hjem til Herd - og nå nærmer han seg sitt beste nivå igjen.

NAVN: Daniel Jøsok KvalsvikALDER: 26POSISJON: MidtbanespillerKLUBB: Bergsøy

* Bergsøys midtbanemotor har virkelig slått gjennom i år. Med 13 mål på 14 kamper hittil har han vært en av 4. divisjons klart beste spillere hittil i år. 26-åringen har stort sett spilt for Bergsøy hele livet, men har vært innom både Hødd og Varegg. Sistnevnte da han studerte.

NAVN: Jonas MathiesenALDER: 23POSISJON: Keeper KLUBB: Rollon

* Jonas Mathiesen er sønn av AaFKs keepertrener Frank. Det er med andre ord lett å skjønne hvor han har kvalitetene fra. Jonas ble tidlig en del av AaFK-systemet, men har de siste årene stått for Rollon i 4. divisjon. Der har han over flere år vist seg som en av divisjonens beste keepere.

NAVN: Trond Håkon EdøyALDER: 22POSISJON: MidtstopperKLUBB: Spjelkavik

* Trond Håkon Edøy er en midtstopper med fysikken i orden. Var opprinnelig spiss, men ble omskolert til midtstopper av Frode Fagermo. I fjor spilte han så godt at AaFK inviterte han på prøvespill etter sesongen. Det ble ikke kontrakt da, men nå får Edøy en ny sjanse til å vise seg fram.

NAVN: Andreas RekdalALDER: 28POSISJON: MidtbanespillerKLUBB: Herd

* Andreas Rekdal er troppens mest rutinerte hittil. Er opprinnelig fra Larsnes, men gikk tidlig til Hødd der hans soleklare karrierehøydepunkt var å sette den avgjørende straffen i cupfinalen mot Tromsø. Rekdal endte etter hvert opp i Herd der han har vært en av klubbens mest solide spillere de siste årene. Er til vanlig Herds kaptein.