Etter at trenerne og Sunnmørsposten valgte ut 27 kandidater, blant dem ni som allerede var garantert plass på laget,  var det opp til leserne å stemme fram sine favoritter som skal få møte Eliteserie-stjernene til AaFK i en veldedighetskamp til inntekt for TV-aksjonen 10. oktober.

I går var den siste duellen mellom Hareids Sigve Overå Hide og Tor Erik Larsen fra Spjelkavik. Det var sistnevnte som stakk av med seieren i duellen, som gjør at Folkets lag nå er komplett med 18 spillere som får møte AaFK i neste uke.

DETTE ER FOLKETS LAG:

NAVN: Tor Erik LarsenALDER: 19POSISJON: KeeperKLUBB: Spjelkavik

* Tor Erik Larsen er en keeper for framtida. Han har forsøkt seg i AaFK tidligere, men gikk tilbake til moderklubben Spjelkavik der han har vært en viktig bidragsyter som førstekeeeper for 3. divisjonslaget. "Torri" - som han kalles - trener dessuten fortsatt minst en gang i uka med AaFKs A-lag.

NAVN: Sondre HamnøyALDER: 18POSISJON: Sentral midtbane/kantKLUBB: Emblem

* Sondre Hamnøy kom tilbake til moderklubben Emblem etter at han var i AaFK på aldersbestemt nivå fra 2014 til og med 2016-sesongen. Tross sin unge alder har han tatt store steg og vært en viktig spiller for Emblem i 4. divisjon i år.

NAVN: Sondre KjølsøyALDER: 24POSISJON: Kantspiller. KLUBB: Skarbøvik

* Sondre Kjølsøy har spilt for Skarbøvik de seks siste sesongene. Han er kjent for å inneha en enorm hurtighet som svært få klarer å matche på dette nivået. Kjølsøy er toppscorer i 4. divisjon med 17 mål.

NAVN: Øyvind HagenALDER: 24POSISJON: Venstrekant/venstrebackKLUBB: Herd

* Øyvind Hagen startet forrige sesong i Bergsøy, men gikk til Brattvåg halvvegs. Spilte der til han i sommer gikk videre til Herd. Har spilt fast der.

NAVN: Isak Dybvik MäätäALDER: 16POSISJON: Sentral midtbaneKLUBB: Langevåg

* Isak Dybvik Määtä blir sett på som et stort talent på Sunnmøre. I høst har unggutten spilt seg til en fast plass på Langevågs lag i 4. divisjon. Tre mål på seks kamper er det blitt hittil.

NAVN: Martin RørenALDER: 20POSISJON: KantspillerKLUBB: Bergsøy

*Martin Røren er en viktig offensiv brikke på et Bergsøy-lag som ligger på andreplass på tabellen i 4. divisjon.

NAVN: Stian HarnesALDER: 30POSISJON: SpissKLUBB: Harøy

* Stian Harnes har bøttet inn mål for Harøy i mange sesonger, men han har aldri spilt høyere enn i 5. divisjon. Ifølge egne tall har 30-åringen scoret rundt 330 mål på A-lagsnivå. Rekorden er på 40 mål i løpet av én sesong.

NAVN: Joakim BolsøALDER: 21POSISJON: Sentral midtbane/kantKLUBB: Skarbøvik

* Joakim Bolsø har kun spilt for SIF. Han kan bekle både en offensiv midtbaneposisjon og spille ute på kanten på et ungt SIF-lag. Klubber i 3. divisjon har tidligere vært ute etter han, men Bolsø valgte å bli værende i SIF denne sesongen også.

NAVN: Steven FellowsALDER: 25POSISJON: MidtstopperKLUBB: Emblem

* Steven Fellows startet i Emblem IL, men har også spilt for AaFK på aldersbestemt nivå. Er en solid midtstopper for Emblem, der han har vært en viktig grunn til at de har hatt en god høstsesong i 4. divisjon.

NAVN: Ingolfur KristjanssonALDER: 27POSISJON: SpissKlubb: Herd

* Ingolfur Kristjansson kom fra Island til Volda i 2015, så gikk vegen videre til Herd i 2016. Han har scoret 47 mål på 52 kamper for 3. divisjonsklubben.

NAVN: Trond Håkon EdøyALDER: 22POSISJON: MidtstopperKLUBB: Spjelkavik

* Trond Håkon Edøy er en midtstopper med fysikken i orden. Var opprinnelig spiss, men ble omskolert til midtstopper av Frode Fagermo. I fjor spilte han så godt at AaFK inviterte han på prøvespill etter sesongen. Det ble ikke kontrakt da, men nå får Edøy en ny sjanse til å vise seg fram.

NAVN: Jonas MathiesenALDER: 23POSISJON: Keeper KLUBB: Rollon

* Jonas Mathiesen er sønn av AaFKs keepertrener Frank. Det er med andre ord lett å skjønne hvor han har kvalitetene fra. Jonas ble tidlig en del av AaFK-systemet, men har de siste årene stått for Rollon i 4. divisjon. Der har han over flere år vist seg som en av divisjonens beste keepere.

NAVN: Andreas RekdalALDER: 28POSISJON: MidtbanespillerKLUBB: Herd

* Andreas Rekdal er troppens mest rutinerte hittil. Er opprinnelig fra Gursken, men gikk tidlig til Hødd der hans soleklare karrierehøydepunkt var å sette den avgjørende straffen i cupfinalen mot Tromsø. Rekdal endte etter hvert opp i Herd der han har vært en av klubbens mest solide spillere de siste årene. Er til vanlig Herds kaptein.

NAVN: Benjamin SundeALDER: 19POSISJON: SpissKLUBB: Spjelkavik

* Benjamin Sunde er en av Spjelkaviks viktigste spillere. Etter å ha spilt noen sesonger på alderbestemt nivå i AaFK, kom han tilbake til Spjelkavik igjen til 2016-sesongen. Spiller trolig på et høyere nivå neste sesong.

NAVN: Daniel Jøsok KvalsvikALDER: 26POSISJON: MidtbanespillerKLUBB: Bergsøy

* Bergsøys midtbanemotor har virkelig slått gjennom i år. Med 13 mål på 14 kamper hittil har han vært en av 4. divisjons klart beste spillere hittil i år. 26-åringen har stort sett spilt for Bergsøy hele livet, men har vært innom både Hødd og Varegg. Sistnevnte da han studerte.

NAVN: Jonas IngebrigtsenALDER: 25POSISJON: ForsvarsspillerKLUBB: Herd

* Jonas Ingebrigtsen er en ekte Herd-gutt. Han slo gjennom som høyreback i 2. divisjon for klubben og ble deretter hentet til Hødd der han fikk med seg en rekke kamper fra 2012-2015. Men Jonas ville hjem til Herd - og nå nærmer han seg sitt beste nivå igjen.

NAVN: Knut-Idar DalhusALDER: 20POSISJON: MidtbanespillerKlubb: Spjelkavik

* Knut-Idar Dalhus har virkelig tatt steg hos Spjelkavik de siste årene. Han er opprinnelig Spjelkavik-spiller, men forsøkte lykken hos AaFK i aldersbestemte klasser. Nå er "Knuti" tilbake i Spjelkavik og en meget sentral brikke på midtbanen.

NAVN: Sondre SkulstadALDER: 27POSISJON: MidtstopperKLUBB: Spjelkavik

* Sondre Skulstad er en ekte Vika-gutt. Han har spilt for Spjelkavik hele livet og er lagets naturlige kaptein. Sondre er en kompromissløs midtstopper som går foran i krigen.