Friidrett:

EM i Berlin er neste mål for Kristine Eikrem Engeset

Tross helsemessige utfordringer de siste åra gir ikke Kristine Eikrem Engeset opp verken EM- eller OL-drømmen.

Tøft år Kristine Eikrem Engeset, her under NM i 2014, har hatt et tøft helsemessig år i 2017. Det gjorde at hun bare løp to konkurranser; europacupen i Finland i juni med bra resultater. Samt NM i august der det ble sølv og bronse på 29-åringen, som nå løper for osloklubben Tjalve. 

Lokal sport

– Jeg fikk bare deltatt i to konkurranser i år; europacupen i Finland i juni samt norgesmesterskapet i august. Det skyldes at jeg hadde en hissig akillesskade som satte meg utenfor i fire måneder, før jeg fikk en hofteskade som sørget for tre måneder uten løping, forklarer Eikrem Engeset om hvorfor det ble med to konkurranser i 2017.