Sikra seriegullet i 2. divisjon:

Volda HK vil vinne alle kampane

Trenaren meinte det var meiningslaust å juble, men laurdag var det energiske jubelrop å høyre hjå Volda sine handballdamer.

Tok sjansen og jubla over siger: Volda HK damer jublar energisk etter at seriegullet var sikra laurdag i Orklahallen der dei utklassa heimelaget Orkanger med 41–18. Sjølv trenaren Halldor Stefan Haraldsson i bakarste rekkje tek del i jubelen.  

Lokal sport

Høg stemning syner biletet over, der Volda-jentene slepp jubelen laus etter at seriegullet var sikra i 2. divisjon avdeling 3. Laget hadde nyleg valsa over Orkanger i Orklahallen med 41–18 (!) og då jubla til og med trenar Halldor Stefan Haraldsson, sjølv om han på førehand hadde sagt til Sunnmørsposten at det var meiningslaust å juble over ein serietittel.