Hogne Worren har sin bakgrunn fra Blindheim IL, der han fortsatt er med i sportslig utvalg og også i trenerapparatet til Blindheims damelag. Worren har 20 års trenererfaring, og kjenner også godt til Fortuna siden de to klubbene har et sportslig samarbeid.

- Fortunas viktigste mål for 2018 er opprykk til 1. divisjon. Økonomien er god og alle forutsetninger bør være til stede for sportslig suksess, sier Worren.

AaFK-samarbeid

På Fortunas årsmøte mandag ble det videre gitt styret mandat til å innlede samtaler med AaFK med tanke på et tettere samarbeid. Dersom klubbene blir enige om en samarbeidsavtale, skal denne godkjennes av et ekstraordinært årsmøte.

- Målet er at en framtidig toppklubb i fylket på damesiden skal forankres i AaFK-systemet. Målet for Fortuna er å få mulighet til å spille i AaFKs oransje drakter og bruke AaFK-navnet. Men uten støtte fra de øvrige lokale klubbene vil vi ikke lykkes med å skape et topplag i Ålesund. Så et tettere samarbeid med naboklubbene blir svært viktig, sier Worren.

Styre-sammensetningen

Med seg i styret får han disse:

Anne Vatne (nestleder), Stein Bjørhovde, Torill Osvold Muri, Øystein Magerholm, Tor Arne Kroken og Inger Myklebust Ferstad (styremedlemmer).