Og så traff Nesset Hjelvik

Eirik Nesset Hjelvik ble matchvinner da Spjelkavik kjempa seg til årets første serietriumf på eget kunstgress med 1-0 mot KFUM Oslo 2.

ALLSIDIG: Eirik Nesset Hjelvik (t.h.) kan mer enn å hamre på tastaturet. Søndag ble sportsjournalisten i Sunnmørsposten matchvinner for Vika med en knallperle av et skudd som han hamret i krysset. Her i lag med kaptein Sondre Skulstad som var dønn solid i de bakre rekkene.   Foto: Jostein Håland

Lokal sport

To kamper ble spilt i 3. divisjon søndag

Spjelkavik vant, mens Herd tapte. Se resultat og oppdateringer under.

Endelig satt den for Vika og for spydspiss Hjelvik som først i sin femte kamp fant nettmaskene for sitt nye lag. Og når Hjelvik først skulle få ballen i mål var det på aller lekreste vis. Dette var rett og slett et mål fra øverste hylle og en god gammeldags kanon rett i vinkelen.

– Det var jammen på tide. Og det var et fint mål, faktisk! Det var to gode «touch» på ballen og så var det bare å klinke til, enkelt og greit. Det var deilig å få den inn, sa Hjelvik.