Før runden ledet Rollon 4. divisjon på Sunnmøre med Aalesund 2 på plassen bak.

Det begynte bra for Rollon som tok ledelsen ved Nikolas Hay, men AaFKs andrelag kom tilbake og utlignet etter 34 minutter ved Isak Määttä. Etter pause var kampen snudd etter scoring av Emil Solnørdal. Flere scoringer ble det ikke på Color Line Stadion, og AaFK 2 kunne juble for 2-1 over Rollon.

Med tre poeng i lokaloppgjøret mot Rollon er nå Aalesund 2 serieleder med 19 poeng.

Muligens nytt stygt benbrudd

På Aurstad Arena tok Ørsta imot Larsnes/Gursken fredag kveld. Ørsta vant oppgjøret 1-0 etter en sen scoring av Emil Bjørdal. Men det er nok ikke scoringen som huskes best etter kampen.

For etter rundt 25 minutter ble tilskuerende på Aurstad Arena vitne til dramatiske scener. En Larsnes/Gursken-spiller lå lenge nede med det som muligens var et stygt benbrudd, og det tok omlag 30 minutter før spillet var i gang igjen.

Dette var kan ha vært det andre beinbruddet på to dager i 4. divisjon på Sunnmøre. Torsdag kveld var det SIF/Hessa-keeper Terje Kjølsøy som opplevde det samme.

Hareid med tre viktige poeng

To lag i poengnød møttes på Dalemyra Stadion fredag kveld, da tabelljumbo FK Sykkylven fikk besøk av Hareid.

Kampens eneste scoring kom etter 38 minutter ved Ola Vattøy som sendte gjestene opp i 0-1. FK Sykkylven presset voldsomt det siste kvarteret, men det var gjestene som fikk med seg alle poengene.

Hareid klatret med det opp på en 9.plass, og har nå fem poeng ned til FKS som ligger helt nederst med fattige ett poeng.