For Skeid leda 3-0 før halve timen var spilt i Brattvåg. Laget til Tom Nordlie fikk straffespark etter knappe halvminuttet, og Brattvåg har på sine fem første hjemmekamper i PostNord-ligaen smått utrolige 18 baklengs.

– I dag taper vi for et bedre lag. Nok en gang får vi et tidlig mål i mot, i tillegg til at vi blir straffet for personlige feil. Akkurat nå holder vi rett og slett ikke nivået i avdelinga, sier Brattvåg-trener Karl Oskar Fjørtoft.

Her kan du se hele kampen i opptak.

Ny BIL-formasjon

Tom Nordlie har tatt Skeid til tabelltoppen i avdeling 2, og Oslo-laget har flere spillere som dominerer nivå 3. Som Mesut Can og David Tavakoli. To offensive spillere som Brattvåg-forsvaret sleit enormt med å temme – uten å lykkes.

Spissen Tavakoli var sikkerheten selv fra straffemerket ette at Can gikk i bakken i duell med BIL-keeper Henrik Hansen.

Så dro Brattvåg på seg en overgang, der Can serverte Tavakoli på bakre stolpe. Spissen øka gjestenes ledelse på enkelt vis.

Brattvåg hadde vraka 3-5-2 formasjon, og starta i stedet i 4-2-3-1 uten at det hjalp nevneverdig mot en motstander som var klassen bedre.

0-3 kom på dødball, der Tavakoli headet frisparket mot høyre stang. Lag-kompis Henning T. Andresen «rappa» scoringen ved å tuppe den videre i tomt mål.

Skeid fikk mye å juble for i Brattvåg søndag. Her er det Henning T. Andreasen som feirer 3-0 målet før halvtimen var spilt i Brattvåg.

De siste ti minuttene mot pause var Brattvåg bedre. Noe som gjorde Skeid-trener Tom Nordlie forbannet på sidelinjen, og flere Oslo-gutter fikk passet påskrevet av den temperamentsfulle trenerprofilen.

Håkon Leine satte inn Patrik D. Hjelmeseth sitt innlegg til 1-3 rett før pause, men uten at det skulle skape spenning i kampen igjen.

Ydmyket

Knappe kvarteret etter pause fikk Tavakoli en lang ball på en overgang. Det luktet noen meter offside, men Tavakoli snurret rundt med Hjelmeseth før han hamret ballen i Henrik Hansens korthjørne.

Ydmykelsen fikk sitt punktum fire minutter før slutt. Da satte Mesut Can inn 1-5 i tomt Brattvåg-mål etter et knallhardt flatt innlegg gjennom feltet fra Henning T. Andresen.

Dermed plukket Brattvåg opp sitt femte hjemmetap på like mange forsøk, og samtidig det femte strake nederlaget i serien.

Kampfakta:

BRATTVÅG - SKEID 1-5 (1-3)

BANE: BRATTVÅG STADION

TILSKUERE: 309

MÅL: 0-1 David Tavakoli (Str. 1.), 0-2 DavidTavakoli (9.), 0-3 Henning T. Andresen (24.), 1-3 Håkon Leine(41.), 1-4 David Tavakoli (58.),1-5 Mesut Can

DOMMER: SebastianMikalsen, Spydeberg IL

Gult kort: Håkon Leine og Willy Zamble,Brattvåg