– Jeg er misfornøyd med at vi står igjen med et poeng, samtidig som vi kunne ha tapt det helt på slutten, noe som ville vært veldig bittert, sier Fagermo til Sunnmørsposten etter kampen.

Store muligheter

Spjelkavik styrte nemlig store deler av oppgjøret, særlig i første omgang, og produserte to store sjanser i første halvdel av den andre omgangen – uten å få uttelling. Blant andre Eirik Nesset Hjelvik skjøt over fra åtte meter.

– Jeg er skuffet. I første omgang er vi klart best og har to-tre bra muligheter. Spesielt i andre omgang har vi to enorme muligheter, så blir det tut og kjør utover i omgangen, sier Fagermo.

Herd-trener: – Hadde hver vår omgang

Også Herd produserte sjanser og to ganger måtte Spjelkavik-keeper Tor Erik Larsen ut i full strekk for å avverge scoring.

Herd-trener Thomas Pedersen var etter kampen ikke enig i trenerkollega Fagermos beskrivelse av oppgjøret.

– Spjelkavik var et knepp bedre enn oss i første omgang, så er vi litt bedre i andre omgang. Vi hadde hver vår omgang, slik som sist vi møttes. Jeg synes våre sjanser totalt sett er større enn deres sjanser, og vi kunne fort ha stukket av med seieren, sier Pedersen.

Skader

Herd stilte fra start uten nøkkelspillere som Jonas Ingebrigtsen, Vegard Bruland og Martin Mork Breivik. De to sistnevnte kom inn etter hvert på grunn av skader. Skadesituasjonen gjorde Pedersen fornøyd med poengdeling i Spjelkavik.

– 0-0 og ett poeng er helt greit. Vi ligger der vi ligger på tabellen, og tabellmessig var kanskje det viktigste ikke å tape denne kampen. Da hadde vi vært fire poeng bak Spjelkavik, avslutter Pedersen.