Henrik Hoff ny daglig leder i Brattvåg

- Brattvåg IL Fotball er glade for å kunne melde at vi har ansatt Henrik Hoff som vår nye daglige leder i klubben.

TIL BRATTVÅG: Henrik Hoff ønskes velkommen av fotballformann Stig Hurlen i Brattvåg IL.  Foto: Brattvåg IL

Lokal sport

Det skriver klubben på sine hjemmesider.

- Henrik trenger vel nesten ikke noen introduksjon for fotball miljøet, godt kjent for sin faglige dyktighet opparbeidet under sin lange fartstid som leder i AaFK. Han var med på reisen opp fra 2. divisjon, og etter nærmere 23 år i klubben annonserte i desember 2017 at han valgte å trekke seg tilbake fra fotballen. På merittlisten i sin tid i AaFK står 11 år på rad i Tippeligaen, to NM titler og tre år med spill i Europacupen, skriver klubben videre.

- Brattvåg IL Fotball arbeider som klubb for å bli bedre i alt vi gjør. For å ta nye steg har vi valgt å tre inn i en modell med en daglig leder. Sammen med Henrik legger vi nå planene for veien og organisasjonen videre.

Lysten kom tilbake

Etter å ha vært klubbdirektør i AaFK i 23 år, valgte Henrik Hoff å gi seg i AaFK. Men nå er han tilbake i fotballen igjen som daglig leder i Brattvåg.

– Jeg fikk en henvendelse fra Brattvåg angående jobben, som jeg brukte litt tid på å la synke inn. Nå er jeg glad for at jeg har takket ja til en spennende jobb, sier Henrik Hoff til Sunnmørsposten.

Hoff hadde egentlig bestemt seg for at han ikke skulle jobbe mer med fotball igjen.

– Men så kom lysten tilbake igjen da Brattvåg tok kontakt. Det trigget meg å være del av et så spennende prosjekt.

Spennende å bygge klubb

Hoff starter i den nye jobben allerede i neste uke.

– Hvordan blir det å gå fra eliteserien med AaFK til 2. divisjon med Brattvåg?

– Det blir litt som å gå tilbake igjen til tiden i AaFK på 2000-tallet, der det handlet om å bygge opp noe spennende. Den tiden er noe av det kjekkeste jeg hadde i AaFK, selvfølgelig sammen med eliteseriespill, europacup og opprykk, sier Hoff.

Han skal den første tiden jobbe sammen med Olav Austbø og Per Gidlund, som snart gir seg i Brattvåg.