Undersøker flere hendelser rundt svømmetreneren som sa opp

Selv om Rui Magalhaes er ferdig i Aalesunds svømme – og livredningsklubb, har klubben starta undersøkelser rundt flere hendelser.

SA OPP: Rui Magalhaes var trener i Aalesunds svømme- og livredningsklubb fram til han sa opp jobben i forrige uke. Han oppga familiære og personlige årsaker som grunnen til at han sa opp.   Foto: Helge Skuseth

Klubben har den holdningen at vi gjorde alt riktig i den forrige saka. Vi kunne ikke gjort noe annerledes

Sture Fladmark
Lokal sport

Torsdag i forrige uke gikk Aalesunds svømme – og livredningsklubb ut med at trener Rui Magalhaes hadde sagt opp og sluttet på dagen. Ifølge daglig leder Sture Fladmark oppga portugiseren personlige og familiære årsaker.

På spørsmål om det hadde vært en ny hendelse rundt treneren, svarte Fladmark slik: