Landsdelskretsmesterskap i Langevåg:

Uventet sunnmørsdominans på skytebanen

Det ble en uventet stor sunnmørsdominans under helgens Landsdelskretsmesterskap. Hele ni av tretten titler ble det på sunnmøringene.

fullt hus: Isak Frøysadal Hauge fra Sunnylven var en av mange sunnmøringer som gikk helt til topps i helgens Landsdelskretsmesterskap. Som eneste ungdomsskytter klarte han fullt hus, 350 poeng. Og vant klasse eldre rekrutt.  Foto: Viktor Storsveen

Lokal sport

Det var ventet at mange av mesterskapstitlene skulle havne på Nordmøre etter helgens Landsdelskretsmesterskap arrangert av Langevåg skytterlag, men hjemmeskytterne slo til.

Trine Ramsvik Stette ville nok ikke gitt store odds som vinner på forhånd, men at hun og overraskelsesmannen Edvard Sve fra Stranda skulle bli de eneste skytterne med 346 poeng eller mer var mer overraskende om man ser på resultatene fra tidligere i vinter.