Valder J16 kvalifisert for Bring-serien

16-åringene på Valder trener over 300 dager i året

Valders J16-jenter i håndball er kjempegode, og de har skjønt at for å bli gode må det mye trening til. Veldig mye trening.

Valders J-16-jenter, som er kvalifisert for årets Brind-serie, der de møter landets beste J16-spillere gjennom hele sesongen. Foran ser vi trener Jan Sten Husøy og lagleder Linda Gjøsund Hareid. Bildet er tatt etter seieren i kvalifiseringsturneringa i Giskehallen. Disse jentene trener eller spiller kamp nesten hver dag, året rundt!  Foto: Bent Andreassen

Lokal sport

– Vi er i aksjon mellom 300 og 320 dager i året, treninger og kamper inkludert. Og da er det ikke så mange fridager igjen! Men jentene ser at de blir stadig bedre, og når resultatene kommer så øker også ambisjonene. Så dette er utrolig spennende å få være med på, sier lagets trener Jan Sten Husøy.