Løp alle tre distansene i Oslo Maraton. Nå vil hun løpe i Nord-Korea

Ida tok pusten fra alle

Ida Furnes Breivik sto for en av de største lokale prestasjonene i Oslo Maraton. Den skadeforfulgte Ålesund-jenta løp like godt alle tre distansene og hadde hele tre store medaljer med seg i ryggsekken da hun forlot Rådhusplassen.

Ida Furnes Breivik gjennomførte helmaraton, halvmaraton og 10 km på en og samme dag i Oslo Maraton. Slå den!  Foto: Svein Halvor Moe

Lokal sport

– Jeg er spent på hvordan beina kommer til å bli de neste dagene. Jeg håper at jeg slipper unna uten alt for store smerter og et langt opphold. Det ble nemlig konsekvensen av et tilsvarende stunt for ett år siden. Derfor burde jeg ha vært fornuftig nok til å stå over i år. Men jeg klarte rett og slett ikke, selv om jeg har vært skadet og knapt har fått trent i sommer. Akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg tok utfordringen og stilte, sa Furnes Breivik.