Slo flere landslagshoppere i Norgescupen i Vikersund

Kjempehopping av Rishi

Rishi Sæther har hatt en forholdsvis trå start på sesongen. Men det løsnet skikkelig for rekruttlandslagshopperen i Vikersund i helga. Liabygda-gutten ble nummer tre og fem i eliteklassen i de to rennene.

Rishi Sæther fra Liabygda imponerte i Norgescupen i Vikersund. - Klart sesongbeste, mente han selv.   Foto: Svein Halvor Moe

Lokal sport

– Jeg er mest fornøyd med at jeg endelig får tatt ut potensialet i renn. Det har jeg slitt med før i vinter. Jeg har ikke klart å overføre de gode treningshoppene til renn. Men jeg har heller ikke fått det til så bra på trening som ønskelig. Det var først da jeg fikk ladet batteriene hjemme i Liabygda at jeg fikk orden på hodet og kroppen, sa en blid Sæther. Stortalentet som foran denne sesongen fikk plass på rekruttlandslaget, har hatt en fin utviklingskurve.