Diskgolf-turné i USA

Håland utfordret proffene i Las Vegas

Knut Håland fra Langevåg IL Diskgolf imponerte stort i årets første storturnering i diskgolf, i selveste Las Vegas i USA.

Gode kompiser: Knut Valen Håland fra Sula og proffen Garrett Guthrie (t.h.) etter en god diskgolf-runde i Las Vegas. Guthrie endte på 2. plass totalt, Håland nr. 23.   Foto: Privat

Lokal sport

Diskgolf, eller frisbee som det også kalles, er en stor idrett i USA, og der lever mange av å kaste «tallerkener» opp i kurvene. Men 20-årige Håland hevdet seg imponerende, og etter halve turneringa lå han på en oppsiktsvekkende 10. plass. Han fikk litt mer problemer mot slutten, og endte til slutt på en delt 23. plass. Med det ble han tredje beste ikke-amerikaner, og foran seg på lista hadde han stort sett kun helproffer.