15- og 16-åringene møter folketomt Holmenkollen i ungdomsstafetten søndag

I skyggen av korona

Det fryktede korona-viruset gjør at de lovende 15- og 16-åringene som deltar i ungdomsstafetten i Holmenkollen søndag morgen, ikke kan se fram til å bli jublet fram av tilskuerne i Kollen.

Til Kollen: Tre av sunnmøringene som skal delta for Møre og Romsdal i ungdomsstafetten i Holmenkollen. Men trioen (fra venstre) Sindre Fylling, Ole Martin Stokke og Jørgen Gretland får ikke høre det berømte Kollen-brølet på sin veg rundt løypa. Det har korona-viruset sørget for.   Foto: Privat

Lokal sport

Årets Holmenkollrenn er stengt for publikum, selv om det sportslige programmet skal gjennomføres etter planen. Men Holmenkollen uten publikums-brus er som pølse uten sennep og ketchup, som kjøttkaker uten brun saus. Det vil være noe vesentlig som mangler, rett og slett.