Har tre alternativer for årets store fotballturnering

Håp i hengende snøre for Hessa-cup

Hessa-cup i fotball er distriktets største aldersbestemte turnering utendørs, og arrangeres over to helger i august. Knøttefestivalen den første helga, og selve Hovedfestivalen helga etter.

Line Trones Seter er daglig leder i SIF/Hessa IL, og frykter for de økonomiske konsekvensene dersom klubben må avlyse både Hessa-cup og Tafjord Håndballcup. Hun håper på gode nyheter fra kulturministeren torsdag.   Foto: Helge Skuseth

Lokal sport

– Årets hovedfestival er lagt til siste helga i august, og foreløpig har vi ikke tatt en avgjørelse for noen av disse cuphelgene våre. Vi har egentlig tre alternativer. Det vi aller helst ønsker er å avvikle cupen etter planen vår. Alternativ to er å søke om å flytte turneringa til september, om det blir en åpning der, og det siste alternativet, som vi absolutt bør unngå, er å avlyse årets cup. Det vil bety store utfordringer for klubbdrifta vår, sier daglig leder Line Trones Seter.