Hivju tok sitt første kast for to år siden – nå er han en gjenganger på banen i Langevåg

Skuespiller Kristofer Hivju har som så mange andre fått øynene opp for frisbeegolf. Sporten opplever en enorm medgang i disse dager.

Trendsport: Skuespiller Kristofer Hivju er som så mange andre hekta på diskgolf. Her setter han putten på hull 17 på banen i Langevåg.   Foto: Jostein Håland

Lokal sport


Frisbeegolf. Over hele landet blomstrer idretten frisbeegolf eller diskgolf. Enkelte steder er det kø på banene. Den kjente skuespilleren, Hivju, med kone fra Sula, som er kjent fra blant annet Game of Thrones, spiller ofte diskgolf på banen i Langevåg. For Hivju starta det med en ganske alminnelig tur i parken på Ekeberg i Oslo for knappe to år siden. På bakken lå det en frisbee. Den fikk ikke ligge på bakken lenge, slike frisbeer skal opp i lufta.