Sesongens første orienteringsløp på Emblem

Etter en periode uten konkurranse arrangerer Emblem IL nå orienteringsløp førstkommende søndag.

ORIENTERINGSLØP: Emblem IL arrangerer årets første orienteringsløp førstkommende søndag.   Foto: Emblem IL

Lokal sport

Emblem IL arrangerer årets første orienteringsløp søndag 24. mai. De starter å løpe fra Skibua ved Emblemsfjellet. Det vil foregå i fire forskjellige klasser, med totalt 53 deltakere. De aller fleste deltakerne kommer fra arrangørklubben, men det er også påmeldt orienteringsløpere fra Verdal, Molde, og Trondheim. For å følge smittevernsreglene så blir det holdt startintervaller, skriver de på sin egen hjemmeside. I tillegg måtte alle melde seg på digitalt innen onsdag denne uken, for å unngå de største samlingene av folk.

Blant de påmeldte finner man Ingrid Lundanes, som er flere ganger norgesmester i orientering, og lillesøster til mange ganger verdensmester Olav Lundanes. Hun skal delta i den lengste av de fire klassene, som er på 5 kilometer. De tre andre er henholdsvis 3.5 km, 2.5 km og 2 km.

Den siste tiden har Emblem IL sett en økning i antall deltakere i sine ukentlige løp som foregår hver tirsdag, på det meste hadde de 102 deltakere for en knapp måned siden.


Rekord for orienteringsløp

Aldri tidligere har Emblem samlet så mange deltakere i sitt ukentlige treningsløp.