Ungdomsrevolusjonen:

De har alle hatt en drøm om å spille for AaFK. Vegen dit har vært lang og hard.

AaFK har startet på et generasjonsskifte med nye lokale helter som er på veg opp og fram. Men hvem av dem blir å regne med allerede i år?

HOPPER I DET: Isak Dybvik Määttä, Kristoffer Ødven, Oscar Solnørdal og Markus Karlsbakk har tatt sats og håper å kunne slå gjennom i AaFK. Karlsbakk har etter at bildet ble tatt blitt lånt ut til Rafoss for å få mye spilletid.   Foto: Einar Juliebø

Lokal sport

I klubbens sportsplan for perioden 2021-2025, står det at AaFK skal bli en topp seks-klubb i Norge i 2025. Det skal blant annet skje gjennom at en tredjedel av spillerstallen skal være klubbutviklede eller lokale spillere. Spilletid for spillere i denne gruppen skal være på minimum 20 prosent i 2021-sesongen, så øker tallet til å ende opp på 25 prosent i 2024 og 2025.