Fem lag skal spille Lerøy- og Bringserien

Godøy er eneste sunnmørslag i J18-klassen

Godøy, med blant annet en talentfull 2003-årgang, gjør et nytt forsøk i den nasjonale serien i håndball.

Bak fra venstre: Aurora Giske, Anna Lorgen Kjønås, Jennie Hellevik, Sara Haglind, Maja Giske, Pernille Alnes, Bertine F. Nordstrand, Julie Horgen. Foran fra venstre: Monika H Godø, Stine Larsen, Rikke Tovik, Julie Walderhaug, Emma B. Husøy, Amanda Lorgen. Flere av spillerne var ikke til stede på grunn av sommerferie.  Foto: Odd-Sølve I. Grannes

Lokal sport

Godøy J18 er det eneste laget i denne aldersklassen fra Sunnmøre som skal prøve å kvalifisere seg til Lerøyserien i august. Laget er sammen med Spjelkavik (G16, J16 og G18) og Hødd (J16) de eneste som stiller fra Sunnmøre. Det gode miljøet i klubben er forklaringen på hvorfor akkurat Godøy har lyktes så godt.