Sunnmørsposten med storsatsing på lokalfotball

Denne uka starter lokalfotballen for fullt på Sunnmøre, og vi sender ni kamper med lokale lag i aksjon fra onsdag til søndag.

Se kveldens oppgjør i 5.divisjon Sunnmøre mellom Godøy og Sykkylven direkte.

Lokal sport

Sunnmørsposten kommer til å vise kamper fra 4., 5. og 6. divisjon denne sesongen, samt 2. divisjon kvinner. Allerede torsdag sender vi en kamp fra 5. divisjon, Godøy – Sykkylven, mens fredag sender vi en kamp fra 4. divisjon, Norborg/Brattvåg 2 – Langevåg. Søndag viser vi Herd – Hødd i 2. divisjon kvinner.

– Vi vet ut ifra interessen vi har sett tidligere, og tilbakemeldingene vi har fått på satsingen vår på lokalfotballen, at dette er noe som har slått godt an. Derfor ønsker vi i år å satse litt ekstra i år når lokalfotballen endelig får lov til å komme i gang etter en lang pause, sier sportsleder i Sunnmørsposten, Kristian Stenerud.

Satsing på enkeltkamper

Under 4. divisjonsrunden, som spilles på fredager, kommer vi til å ha en livechat, der vår reporter holder leserne oppdatert på alle kampene. Som leser kan du også stille spørsmål, men også bruke #smpfotball på Twitter for å havne i livefeeden vår. Her oppfordrer Sunnmørsposten leserne også til å sende oss bilder eller videoer gjennom bruk av #smpfotball.

I første del av sesongen vil vi spre kampene ut geografisk, men når det nærmer seg kamp om opp- og nedrykk, vil dette påvirker hvilke kamper vi sender. Enkelte kamper skal vi også satse ekstra på med kommentator og ekspertkommentator, samt forhåndsomtale av kampen.

– Ettersom det bare blir spilt en halv sesong i breddefotballen i år, så kommer hver kamp til å bety ekstra mye. Derfor håper vi at interessen for å se kamper på både tribunene og kampene vi streamer vil være, sier Stenerud.

Vi fortsetter også med å sende nesten alle hjemme og bortekamper i 3. divisjon med Spjelkavik, Volda eller AaFK 2 i aksjon. I tillegg viser vi som vanlig alle kampene til Brattvåg og Hødd i 2. divisjon herrer.

SENDER KAMPER: Sunnmørsposten øker satsingen på lokalfotball. Fra venstre: Kommentator Herman Ekeberg, streamingansvarlig Stig Vågnes, sportsleder Kristian Stenerud og kommentator Erling "Yttis" Ytterland  Foto: Staale Wattø

Disse kampene sendes denne uka

Onsdag kl. 19.00: AaFK Fortuna-Lyn (NM, kvinner)

Torsdag kl. 18.30: Godøy-Sykkylven (5. divisjon)

Fredag kl. 17.00: Bærum-Brattvåg (2. divisjon)

Fredag kl. 18.30: Norborg/Brattvåg 2-Langevåg (4. divisjon)

Lørdag kl. 14.00: Orkla-Volda (3. divisjon)

Lørdag kl. 16.00: Tynset-AaFK 2 (3. divisjon)

Lørdag kl. 16.00: Spjelkavik-NTNUI (3. divisjon)

Lørdag kl. 19.30: Hødd-Fløya (2. divisjon)

Søndag kl. 14.00: Herd-Hødd (2. divisjon kvinner)