Disse kampene skal Sunnmørsposten sende

Vi viser sju kamper fra 2. divisjon og ned til 5. divisjon denne uka.

ENDRING: Vi skulle egentlig sendt Spjelkaviks kamp mot Melhus lørdag ettermiddag, men kampen utgår dessverre.   Foto: Marius Simensen

Lokal sport

For fem uker siden startet Sunnmørsposten sin storsatsing på kamper fra lokalfotballen, i tillegg til kampene vi allerede sender fra 2. – og 3. divisjon. Vi har i løpet av de to siste ukene vist 37 kamper, og denne uken fortsetter vi med åtte nye kamper.

Siden Sunnmørsposten har rettigheter til å sende kamper i 2. - og 3. divisjon herrer, betyr det også at vi er forpliktet til å prioritere disse kampene når vi setter opp ukesmenyer. Derfor er det ikke alltid vi har kapasitet til å sende kamper fra andre divisjoner når disse kampene spilles samtidig i helgene.

Nytt er det også at vi har fått rettighetene til å sende Voldas kamper i 1. divisjons kvinner. Volda spiller sin neste kamp søndag neste uke hjemme mot Grane Arendal.

ENDRING I SENDESKJEMA: Vi skulle i utgangspunktet sendt Spjelkavik-Melhus lørdag, men vi har dessverre ikke mulighet til å sende kampen likevel. Vi beklager det inntrufne!

Mandag 13. september

2. divisjon: Vålerenga 2 - Brattvåg kl.14.00.

Torsdag 16. september

5. divisjon: Aksla - Ørsta kl.18.00.

Fredag 17. september

4. divisjon: Herd - Emblem kl.18.15.

Lørdag 18. september

3. divisjon: Tiller - Volda kl. 13.00.

2. divisjon: Brattvåg-Bærum kl.15.30.

Søndag 19. september

2. divisjon: Fløya-Hødd kl.13.00.

3. divisjon: AaFK 2-Kolstad kl.16.00.

PODKAST: Sondre Brunstad Fet er gjest i Sunnmørspostenn. Han skal i neste uke møte Roma på Aspmyra stadion i Conference League. Han forteller hvordan mindfulness og mental trening har gjort at han har tatt store steg etter overgangen fra AaFK. Vi snakker også om Barmen-overgangen og det som rører seg i 2. divisjon og nedover.