Disse kampene skal Sunnmørsposten sende

Vi viser åtte kamper fra 2. divisjon og ned til 5. divisjon denne uka, men vi viser også Volda damelags kamp mot Grane Arendal.

TOPPKAMP: Denne uka kan du se Hødds toppkamp mot Asker.   Foto: Aleksander Svendsen

Lokal sport

For seks uker siden startet Sunnmørsposten sin storsatsing på kamper fra lokalfotballen, i tillegg til kampene vi allerede sender fra 2. – og 3. divisjon. Vi har i løpet av de seks siste ukene har vi vist 45 kamper, og denne uken fortsetter vi med åtte nye kamper.

Siden Sunnmørsposten har rettigheter til å sende kamper i 2. – og 3. divisjon herrer, betyr det også at vi er forpliktet til å prioritere disse kampene når vi setter opp ukesmenyer. Derfor er det ikke alltid vi har kapasitet til å sende kamper fra andre divisjoner når disse kampene spilles samtidig i helgene.

Det nye er at vi har fått rettighetene til å sende Voldas kamper i 1. divisjons kvinner. Volda spiller sin neste kamp søndag hjemme mot Grane Arendal.

Torsdag 23. september

3. divisjon: Molde 2 – AaFK 2 kl. 18.00.

5. divisjon: Ørsta – Blindheim kl. 18.30.

Fredag 24. september

4. divisjon: Hødd 2 – Herd kl. 18.30.

Lørdag 25. september

3. divisjon: Volda – NTNUI kl. 16.00.

2. divisjon: Hødd – Asker kl. 18.00.

Søndag 26. september

3. divisjon: Ranheim 2 – Spjelkavik kl. 13.00.

2. divisjon: Brattvåg – Asker kl. 14.00.

1. divisjon, håndball: Volda – Grane Arendal kl. 16.00.

5. divisjon: Stranda – Sykkylven kl. 17.00 (i samarbeid med Nyss).

NY PODKAST: Quint Jansen og Sigurd Haugen er gjester i Sunnmørsball. Vi får høre om Jansens utrolige vei fra nederlandsk fotball til AaFK, der stikkordet er backpacking i Asia. AaFK-spilleren deler også en utrolig historie om da han krasjet en leiebil på treningsleir i Spania.