Disse kampene skal Sunnmørsposten sende

Vi viser sju kamper fra 2. divisjon og ned til 4. divisjon, i tillegg til 2. divisjonsoppgjøret mellom Spjelkavik og Bergsøy i håndball.

TOPPKAMP: Spjelkavik slo Kolstad 1-0 hjemme i forrige kamp, der Ruben Toven (t.h) ble den store helten. Lørdag venter det en tøff toppkamp på bortebane mot Strindheim.   Foto: Marius Simensen

Lokal sport

For åtte uker siden startet Sunnmørsposten sin storsatsing på kamper fra lokalfotballen, i tillegg til kampene vi allerede sender fra 2. – og 3. divisjon. Vi har i løpet av de sju siste ukene har vi vist 60 kamper, og denne uken fortsetter vi med sju nye fotballkamper og en håndballkamp.

Siden Sunnmørsposten har rettigheter til å sende kamper i 2. – og 3. divisjon herrer, betyr det også at vi er forpliktet til å prioritere disse kampene når vi setter opp ukesmenyer. Derfor er det ikke alltid vi har kapasitet til å sende kamper fra andre divisjoner når disse kampene spilles samtidig. Lørdag viser vi toppkampen Strindheim-Spjelkavik i 3. divisjon, som kan avgjøre mye rundt sistnevntes opprykkssjanser.

Det nye er at vi har fått rettighetene til å sende Voldas kamper i 1. divisjons kvinner, men det er dessverre ikke alle kampene som blir produsert. Det gledelige denne uka på håndballfronten, er at vi skal sende oppgjøret mellom rivalene Spjelkavik og Bergsøy i 2. divisjon herrer onsdag kveld.

Sunnmørsball er tilbake igjen med en skikkelig godbit, som det også er mulig å se en videoversjon av på smp.no. Denne gangen har Kristian Stenerud og Tarjei Omenås fått besøk av tidligere arrangementssjef i AaFK, Øyvind Vebenstad. Han legger ikke skjul på at han er åpen for å en gang komme tilbake i klubben, selv om han trives godt i sin nåværende jobb. Vebenstad har klarte tanker om hva som må til for at det skal bli mer entusiasme og engasjement rundt AaFK. Han avslører også en hemmelig avtale som ble gjort med Jonatan Tollås i 2017, som han mener fortsatt gjelder.

Onsdag 6. oktober

2. divisjon herrer, håndball: Spjelkavik – Bergsøy kl. 20.00.

Torsdag 7. oktober

3. divisjon: AaFK 2 – Volda kl. 19.00.

Fredag 8. oktober

4. divisjon: Bergsøy – Hødd 2 kl. 18.30.

Lørdag 9. oktober

3. divisjon: Strindheim – Spjelkavik kl. 13.00.

2. divisjon: Brattvåg – Kongsvinger kl. 15.00.

2. divisjon: Hødd – Eidsvold Turn kl. 16.00.

Søndag 10. oktober

3. divisjon: Volda – Melhus kl. 13.00.

2. divisjon, kvinner: Volda – Hødd kl. 16.00.