Disse kampene skal Sunnmørsposten sende

Vi viser seks fotballkamper fra 2. divisjon og ned til 4. divisjon. Vi viser også Volda håndballkamp søndag.

TRENINGSKAMP: Tirsdag kl.12.00 spiller AaFK treningskamp mot Brattvåg. Den kampen kan du se på smp.no.  Foto: MARIUS SIMENSEN

Lokal sport

For ni uker siden startet Sunnmørsposten sin storsatsing på kamper fra lokalfotballen, i tillegg til kampene vi allerede sender fra 2. – og 3. divisjon. Vi har i løpet av de ni siste ukene har vi vist 68 kamper, og den neste uka fortsetter vi med seks nye fotballkamper og én håndballkamp.

Siden Sunnmørsposten har rettigheter til å sende kamper i 2. – og 3. divisjon herrer, betyr det også at vi er forpliktet til å prioritere disse kampene når vi setter opp ukesmenyer. Derfor er det ikke alltid vi har kapasitet til å sende kamper fra andre divisjoner når disse kampene spilles samtidig.

Tirsdag kan du se AaFKs treningskamp mot Brattvåg, som skal spilles over 2 x 35 minutter. AaFK skulle egentlig spille mot Molde, med de trakk seg fra kampen.

Vi har også fått rettighetene til å sende Voldas kamper i 1. divisjons kvinner, men det er dessverre ikke alle kampene som blir produsert på bortebane. Men søndag denne uka sender vi Voldas hjemmekamp mot Gjerpen.

Sunnmørsball er tilbake igjen med en skikkelig godbit, som det også er mulig å se en videoversjon av på smp.no. Denne gangen har Kristian Stenerud og Tarjei Omenås fått besøk av tidligere arrangementssjef i AaFK, Øyvind Vebenstad. Han legger ikke skjul på at han er åpen for å en gang komme tilbake i klubben, selv om han trives godt i sin nåværende jobb. Vebenstad har klarte tanker om hva som må til for at det skal bli mer entusiasme og engasjement rundt AaFK. Han avslører også en hemmelig avtale som ble gjort med Jonatan Tollås i 2017, som han mener fortsatt gjelder.

Tirsdag 12. oktober

12.00: AaFK – Brattvåg, treningskamp.

Fredag 15. oktober

18.30: Herd – Larsnes/Gursken, 4. divisjon.

Lørdag 16. oktober

14.00: Volda – Strindheim, 3. divisjon.

14.00: Florø – Brattvåg, 2. divisjon.

Søndag 17. oktober

14.00: Alta – Hødd, 2. divisjon.

15.00: Volda – Gjerpen, 1. divisjon håndball.

Mandag 18. oktober

16.00: Spjelkavik – AaFK 2, 3. divisjon.