Rasmus (71) debuterte på A-laget på 60-talet. I går gjorde han comeback.

Rasmus Johan Indresøvde Ekroll (71) spelte sin første seriekamp for Larsnes IL sidan 90-talet då det tirsdag kveld blei tap mot Bergsøy 2. Det blei med ei redning og eit baklengsmål.

TAP I COMEBACKET: Rasmus Ekroll (i midten framme) la eigentleg opp som fotballspelar ein gong på 90-talet, men tirsdag kveld blei det comeback. Det blei tap mot Bergsøy 2. Larsnes IL stilte med dette laget: Aadne Sandanger (trenar, bak f.v) Vebjørn Torset, Endre Strand, Ivar M. Vorren, Isaac Fjørtoft Sandanger, Marius Hammer Gunnarstein, Oskar Hammer Gunnarstein.Torbjørn Rekdal jr., Olav Elias Torset (framme f.v), Elias Gerezgiher Aregai, Andreas Skoge, Rasmus Ekroll, Alf Marius Grønnevik, Elias Grønnevik og Endre Bleie.  Foto: Jarle Gunnarstein

Lokal sport

Keeperen var ikkje så veldig klar for at det skulle bli så mykje merksemd rundt comebacket då Sunnmørsposten tok kontakt, men etter litt overtaling kjem forklaringa.