Lokalfotball:

Ville utsette 4. divisjonskamp etter koronasmitte - motstanderen sa nei og får 3-0-seier

Larsnes/Gursken stiller ikke til kamp mot Herd i kveld. Dermed får Herd seieren 3-0 og tar tre viktige poeng i kampen for å rykke opp.

Larsnes/Gursken ønsket å utsette fredagens kamp mot Herd etter at en spiller ble koronasmittet. Herd ville ikke flytte kampen og får dermed seieren 3-0 ettersom Larsnes/Gursken ikke møter opp til kamp. Her fra da Larsnes/Gursken spilte mot Hødd i forrige måned.   Foto: Ole-Ottar Karlsen Høgstavoll, Vikebladet Vestposten

Lokal sport

Torsdag kveld fikk Larsnes/Gursken-trener Anders Hoff beskjed om at en av hans spillere hadde blitt koronasmittet. Ettersom spilleren hadde vært på trening med laget dagen før, ønsket klubben å utsette fredagens kamp mot Herd. De var da i kontakt med Sunnmøre Fotballkrets, som mente det ikke var grunnlag for å utsette kampen: